Afhaalbalie

Mijnelektromaterialen heeft een afhaal- en verkoopbalie. Bestellingen kunnen worden opgehaald en eventueel ter plaatse worden aangevuld. Ook kunnen we u adviseren bij vragen over de producten. Retourneren of omruilen kan bij de afhaalbalie snel en makkelijk worden afgehandeld.
  Wilt u zekerheid hebben dat alle producten beschikbaar zijn voor u. Bestel tijdig in onze webshop en kies afhalen in Beek en Donk.
   LET OP! De afhaalbalie is door de weeks geopend op afspraak. In onderling overleg zijn er verschillende mogelijkheden om toch snel uw bestelling op te halen.
     Bestelling plaatsen: Afhalen bestelling:
     • De vóóraf bestelde materialen liggen gereed om af te halen.
     U ontvangt een bevestiging dat u bestelling klaar ligt. Afhalen is mogelijk op zaterdagen 9:00 -15:00 uur of anders op afspraak.
     • U kunt bij ons pinnen.
      Houdt u aan de (corona)regels  We zien graag uw bestellingen tegenmoet In verband met het coronavirus zijn maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van RIVM. Houdt u aan deze regels! We beschikken over een eigen magazijn met nog meer producten dan die u in de webshop kunt vinden. Producten met een grotere afmeting (langer dan 1,75 meter) kunnen we helaas nog niet voor een aantrekkelijke prijs versturen.
      Parkeerplaatsen:
       We beschikken over eigen parkeerplaatsen bij de afhaalbalie. Indien nodig helpen we u uiteraard graag met het brengen van de bestelling naar uw auto. Ons adres mijnelektromaterialen.nl
        Trentstraat 34 5741 ST Beek en Donk
         Bedrijventerrein Bemmer
          Tel.: 06 5517 8717 E-mail: info@mijnelektromaterialen.nl Afhaalbalie is op afspraak te bezoeken.